VALORANT BEDAVA SKİN NASIL ALINIR?

 


Valorant son zamanlarda adını sıkça duyduğumuz bir oyun haline geldi. CS:GO’ya rakip olan ve renkli bir dünyası olan bu oyunu bedava oynayabiliyorsunuz. Ancak karakterinizi biraz havalı göstermek istiyorsanız silahınıza değişik skinler alabilirsiniz. Şuanda karakter skinleri olmamakla birlikte silah skinlerinin fiyatları oldukça pahalı. Valorant’ta bedava skin elde etmek mümkün mü gelin bakalım?

Valorant’ta Skin Nasıl Elde Edilir?

Skin kilidini açmanın birkaç farklı yolu vardır. Skinleri puan kazanarak, battlepass satın alarak ya da direkt istediğiniz skini mağazalardan alabilirsiniz.
Valorant skini elde etmek istiyorsanız Valorant’ın oyun içi parasına sahip olmanız gerekir. Bu Valorant Puanları veya VP’dir. Bu para birimini elde etmek için ya oyun oynarsınız ve ödüller kazanırsınız ya da direkt satın alırsınız.

Valorant’ta Bedava Skin Nasıl Alınır?

Valorant’ta ücretsiz skin olması aslında çok güzel çünkü diğer skinler oldukça pahalıya patlayabiliyor. Her karakter için açılabilecek bedava skinler mevcut ve bunu yapmanın basit bir yolu var.

BAN RİSKİ olmayan Tamamen ücretsiz bir şekilde vp almak istiyorsanız bu konu tam size göre.

Hilenin kurulumu direkt olarak indir çalıştır şekilde işlemiyor.

Kesinlikle hilenin yapılış videosunu izlemeniz gerekmektedir!


1) Virüs programı kapatınız. (Sebebi virüs olması değil 3. parti bir oyun hile yazılımı olmasıdır)

2) Programı indiriniz. (Program çok indirilmediği için hata verirse CTRL + J tuşuna basarak veya sağ alt taraftan "Tümünü Göster" butonuna bastıktan sonra hile dosyasına SAKLA diyiniz.)

3) Programı Winrar içerisinden masaüstüne atıp sağ tıklayıp YÖNETİCİ OLARAK ÇALIŞTIRINIZ.

Bunu Paylaş